Om Jysk Combi Service

Vores visioner

Vi er et mindre firma, i stærk vækst som har, for os, 3 vigtige ting som omdrejningspunkt:
• Kundepleje
• Kvalitet
• Veluddannet personale

Derudover udføres serviceopgaver med fokus på mindst mulig belastning af miljøet.

Vi anvender miljøvenlige produkter og skånsomme arbejdsgange i bestræbelserne på at belaste naturen og miljøet omkring os mindst muligt.

Vi tror på en sammenhæng mellem pris og kvalitet. En ordentlig rengøring tager den tid, den tager.
Vore serviceassistenter arbejder ikke på akkord, men bliver løbende instruerer og opkvalificeret med målrettede kurser,
alene med det formål at de kan udføre den bedste mulige service for vores kunder, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre service for vore kunder.

Som kunde hos Jysk Combi Service vil du opleve en personlig og kompetent servicepartner, med en samarbejdsevne og fleksibilitet,
som mindre virksomheder er kendt for at kunne præstere.

Vi ønsker en tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, således at opgaverne kan blive løst hurtigt, effektivt og med et smil!

Formål og overordnede principper

Jysk Combi Service arbejder aktivt for at blive en af de virksomheder i branchen, der har et godt arbejdsmiljø.
Formålet med arbejdsmiljøpolitikken er at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø i Jysk Combi Service og sikre en kontinuerlig høj standard for arbejdsmiljøet.
Samtidig gennemgår vi løbende i Jysk Combi Service vores egne politikker og regler for hele tiden at sikre en både samfundsmæssig forbedring, men også menneskelige forbedringer inden for Jysk Combi Service’ arbejdsområder, til glæde og gavn for såvel ansatte som vores kunder.
Et sundt og sikkert arbejdsmiljø prioriteres højt i hverdagen og støttes af forskellige tiltag, der netop forbedrer sikkerheden og sundheden for firmaet som helhed og for de ansatte i særdeleshed. For det er vores klare mål at have glade, sunde og raske medarbejdere, der alle arbejder for at indfri vore kunders forventninger. Vi opnår vores mål ved at være bevidste om de bedste arbejdsmiljøbetingelser, der findes for vores branche og anvende dem i vores daglige arbejde.


Arbejdsmiljøorganisationen i Jysk Combi Service


Vores arbejdsmiljøorganisation består af ledere og arbejdsmiljørepræsentanter, der er fagligt klædt på til at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø på Jysk Combi Service’ arbejdspladser. Vi sikrer, at såvel ledere som arbejdsmiljørepræsentanter gennemgår den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og at de løbende deltager på vores interne kurser, som et led i den yderligere forbedring af arbejdsmiljøet. Vores arbejdsmiljøgrupper, som består af en leder og en arbejdsmiljørepræsentant, har fokus på de arbejdsmiljøproblemer, der kan opstå, og arbejder aktivt i hele virksomheden for at forbedre forholdene. Ved anvendelse af arbejdspladsvurderinger (kaldet APV) sikrer de, at alle forhold bliver belyst, og der bliver iværksat handlingsplaner, som forbedrer arbejdsforholdene.
Overordnede tiltag
• Udvælgelse af systemer, miljømærkede produkter og biler:
Vi anvender miljømærkede rengøringsprodukter til daglig rengøring på vore arbejdspladser. Det gør vi, fordi miljømærkning er en garanti for, at produkterne er blandt de mest miljøvenlige og skånsomme på markedet. De skåner ikke blot vores medarbejdere og vore kunder, de skåner også vores natur. Miljømærkningen er som regel enten Svanemærket (Det Nordiske Miljømærke) eller Blomsten (Det Europæiske Miljømærke).

I Jysk Combi Service har vi ansatte, der i det daglige kører i bil, for at kunne passe deres arbejde. Derfor holder vi os ajour med bilindustriens udvikling inden for køresikkerhed, ergonomi og energieffektivitet i vores bestræbelser på at udvælge de helt rigtige biler til vores kørende medarbejdere.

Herudover søger vi i Jysk Combi Service kontinuerligt efter nye metoder, der fortsat vil sikre vores medarbejdere en ergonomisk korrekt og miljøvenlig rengøring. Det har vi bl.a. gjort ved at indføre et rengøringssystem bestående af microfiber klude og mopper af særlig høj kvalitet.

• Uddannelse:
Det er ikke kun produktet, der sikrer et godt arbejdsmiljø i den daglige rengøring. Også den metode der anvendes, er vigtig. Ved ansættelse i Jysk Combi Service får medarbejderen først og fremmest en introduktion til det konkrete arbejdsområde, som han eller hun skal arbejde med. Dernæst forklares selskabets rengøringsmetoder og midler, og der gives en grundig gennemgang af arbejdsplaner og tegninger, så medarbejderen bliver fortrolig med sit arbejdsområde.

• Opfølgning og træning:
I det daglige følger vores arbejdsledere op på, at medarbejderen udfører rengøringsmetoderne korrekt, og at de mest hensigtsmæssige redskaber bruges, således at medarbejderen undgår at tillægge sig dårlige vaner og dermed undgår eventuelle fysiske skader. Herudover anvender vores medarbejdere maskiner, hvor det er praktisk og muligt, for at undgå EGA (ensidigt gentagent arbejde), som kan medføre fysiske mén og nedslidning hos den enkelte medarbejder.

• APV og handlingsplaner:
Vores APV-skemaer er tilrettet de forskellige arbejdsområder, som vores medarbejdere dækker og bliver taget op til revision en gang årligt. Alle APV-skemaer og handlingsplaner registreres elektronisk og overvåges løbende af den lokale driftsleder.

• Årlige trivselsundersøgelser:
For at sikre et godt arbejdsmiljø og den daglige trivsel i Jysk Combi Service, bliver der hvert år lavet en repræsentativ trivselsundersøgelse på tværs af virksomheden. Den bliver fulgt op af ledelsen, som bruger den til at forbedre medarbejdernes arbejdsvilkår.


Sammenhæng med andre politikker i Jysk Combi Service


Gennem vores sundhedspolitik arbejder Jysk Combi Service målrettet for at højde sundheden for alle, ved at opfordre til mere motion gennem forskellige tiltag og tilbud til alle ansatte.
Vi søger også at udfylde stillinger og jobs i samarbejde med landets kommuner, så vi hele tiden har ansatte i flex- og/eller skånejob. Samtidig opfordrer vi vores ansatte, der fra tidligere jobs kan have mistet en del af deres arbejdsevne, til at fortsætte på arbejdsmarkedet hos Jysk Combi Service i stillinger, afstemt til den enkelte.

Vi forpligtiger os til at overholde lovmæssige krav.
Alle vores politikker gennemgås én gang årligt og revideres i det omfang, de kan forbedres.